perjantai 17. heinäkuuta 2015

Elmerillä

Moikka!

Eli olin tänään liikuttamassa Elmerin, ja pois lähdin tosi hyvällä fiiliksellä. Eli tulin tallille n. klo.18. Kävin hakemassa Elmerin laitumelta ja laitoin sen kuntoon siskoni, ja tämän kaverin, joka on Elmerin omistajan tytär. Harjailtiin Elmeri ja laitettiin sille satula ja suitset päälle, sekä etujalkoihin suojat.

Ensin siskoni ja hänen kaverinsa ratsastivat hetken käyntiä ja ravia, ja siskoni kaveri vähän laukkaakin. Sitten minä pääsin selkään. Otin aika suoraan ravin, ja ravailin ympyrällä sellaista puomitehtävää. Sitten  istuin harjoitusraviin, ja aloin tehdä ravipohkeenväistöjä keskihalkaisijalta uraa kohti. Tämä sujui hyvin.






Sitten tein taas puomeja, ja kolmikaarista kiemurauraa. Sitten annoin Elmerin kävellä hetken pitkin ohjin. Hetken kuluttua keräsin ohjat, ja nostin taas harjoitusravin. Sitten valmistelin puolipidättein laukannoston, ja kulmasta siirsin herran sitten laukalle. Laukkasin vähän aikaa tähän suuntaan, jonka jälkeen otin hetkeksi käynnin ja vaihdoin suuntaa. Toiseenkin suuntaan laukat sujuivat ilmavasti ja siististi. Vihdoinkin tää alkaa toimia!


Puhdistin vielä Elmerin suitset


Lakaisin tallikäytävää
                           Kommentoikaa ja liittykää lukijoiksi!
- Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!