sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Doriksen kanssa metsäilemässä

Moikka!

Tänään lähdettiin kolmen aikaan Doriksen kanssa metsäilemään sellaiselle luontopolulle. Matkaa sinne oli 35km, ja Doris oli tosi nätisti koko automatkan mun jaloissa. Lähimpään metsään on meiltä oikeasti jotain 50m, ja toiseen isoon metsään n. 3km, mutta tällainen ihan ulkoilualue oli kivaa vaihtelua.

Matkalla käytiin vielä kaupassa ja muille ostettiin makkaraa, ja mulle sellaista ihan järkyttävän makuista kasvisnakkia, joka maistui pelkältä jauholta. Harhailtiin ensin siellä hetki ennen kuin löydettiin sen luontopolun alkuun. Kun lopulta päästiin perille, otettiin Doris autosta ja lähdettiin metsään.


















Metsässä kierreltiin merkittyä polkua n. 4km ennen taukoa. Doris veti ihan järkyttävästi ja mulla oli täysi työ saada se pidettyä aisoissa.No, tämä oli hyvää harjoitusta tuohon remmissäkävelyyn, ja kyllä se välillä sujuikin ihan mallikkaasti. Taukopaikka oli aivan ihana, järven rannalla. Siinä oli laavuja yöpymistä varten ja kolme nuotiopaikkaa. Me ruvettiin sitten laittamaan nuotiota siihen ja sidottiin Doris kiinni.

No, eipä kestänyt kuin hetki, ja neiti tulee sieltä remmi puolet lyhyempänä. Se oli siis ottanut ja purrut remminsä poikki... Fiksu koira... No, onneksi saatiin remmi sitten solmittua kasaan, mutta kyllä tuolle pitää pikapuoliin ostaa uusi. Myös Doriksen panta alkaa olla pieni, joten kohta on pakko lähteä kauppaan.

Minä ja Doris


Tultiin kotiin joskus yhdeksältä, eli kuusi tuntia oltiin reissussa. Toki siitä matkoihin meni ehkä yhteensä 1,5h. ja taukoakin pidettiinse 1.5h.


3 kommenttia:

  1. Hei! Onpas pentu kasvanut paljon aiempiin kuviin verrattuna. Niin ne kasvaa nopeasti. Mukavia koulupäiviä sinulle ja terveisiä koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Joo, se on varmaan kaksinkertainen kuin meille tullessa:) Terkkuja sinnekkin:)

      Poista

Kiitos jos kommentoit!