torstai 7. toukokuuta 2015

hevosteluja

Moikka!

Olin tänään peräti kahdella eri tallilla. Suoraan koulun jälkeen lähdin Mökön luokse. Pyydystin ponin tarhasta ja talutin talliin hoidettavaksi.

 Harjailin ponin läpi ja rapsuttelin sitä hetken. Mökö on aina niin ihana, kun se ensin koettaa vastustaa harjaamista ja käsittelyä, mutta sitten kun sitä harjaa ja rapsuttelee, niin sitten se sulkee silmänsä ja nauttii. Se on vaan shettis<3<3<3



 Sitten kun olin sieltä päässyt, niin menin kotiin syömään. Mulla olikin siinä vain puolisen tuntia ennen kuin piti olla ratsastamassa Elmeri. Söin siinä sitten nopeasti vähän jugurttia, ja nappasin ratsastuskypärän mukaan ja taas oltiinkin menossa.

Kun pääsin tallille, otettiin hevoset sisään, ja laitettiin Elmeri kuntoon.Värustin sen, ja vekslasin jalustimet. Elmerillä on ihan älyttömän ärsyttävät jalustinremmit, kun ne ei tahdo "tulla alas" että niitä saisi pidennettyä.

Sitten pääsin kyytiin. Menin normaalisti  alkukäynnit ja -ravit sitten otin tuntuman, ja aloin työstää herraa ravissa. Tein vain ympyröitä ja kiemurauria yritin saada hepan taipumaan.

Sitten tein ravipohkeenväistöjä ja vielä vähän ympyröitä. Sitten ajattelin ottaa laukkaa, laukkailin vähän molempiin suuntiin ja palasin raviin. Tulin vielä ravipuomeja. Niitä oli n. 5 peräkkäin pitkän sivun vieressä. Elmeri taipui, totteli ja pidensi askeltaan puomeilla tosi hyvin, ja olin supertyytyväinen treeniin.

                                                          (c) Silja
(c) Silja






  Sitten vain otin käynnin, loppukävelytin ja talutin talliin. Purin hepan pois ja harjailin hetken. Elmeri oli ihan paras! Enää 23 päivää kesälomaan I-HA-NAA!!!

              Mitä tykkäsitte? Kommentoikaa reippaasti!
- Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!