tiistai 26. toukokuuta 2015

Doris

Moikka!

Anteeksi piiiiiiiiiitkä postaustauko, mutta mulla on ollut järjetön kiire koulussa ja kotona, koska MEILLE ON TULLUT KOIRANPENTU! Se on siis ollut meillä jo 6 päivää, ja sen hoidossa  on riittänyt puuhaa.

Koiran nimi on Doris. Se on nyt 10viikkoa vanha ranskanvesikoiranarttu. Väriltään Doris on musta valkoisin merkein. Se on aivan vastustamattoman suloinen, ja kiltti. Öisin se alkuun vähän itkeskeli, mutta nyt on jo melko rauhassa, ja alan saada pikkuhiljaa nukkua yöllä...



Kun lähdimme hakemaan Dorista kotiin, minua jännitti hirveästi. Jännitys kuitenkin katosi, kun olin saanut pienen tuhisevan koiranpennun syliini. joka päivä Doris kasvaa ja oppii uutta. Se osaa jo tulla vihellyksestä luokse ja istumista ja sisäsiisteyttä harjoitellaan.

Aika jännittävää seurata sen kehittymistä ja saada olla sille tärkeä. Doriksella on jo oma panta, remmi kupit leluja, peti ja kynsisakset.



      Mitä mieltä olette? Oliko hyvä postaus? Kommentoikaa reippaasti!

- Ansku

2 kommenttia:

  1. Hei! Onpas teillä ollut ihana pentu. Niin söpö. Äitisi lupasi laittaa kuvia mutta niitä ei ole kuulunut. Mutta nytpä näinkin siitä täältä kuvia. En ole aikoihin muistanut käydä täällä sun blogissa. Mukava kun kirjoitat. T. Tätisi Raita

    VastaaPoista

Kiitos jos kommentoit!