sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Match Show:ssa ja Match Show:n ostokset

Moikka!

Eli nyt saapui vihdoin se kauan odotettu  sunnuntai, ja olen kyllä ihan täydellisen poikki. Aamulla heräilin yhdeksän nurkilla ja rupesin laittamaan itseäni. En mitenkään erikoisesti, mutta harjasin tukan, ja laitoin mustat kokopaikkahousut jalkaan. Sitten vielä lilat tennarit jalkaan ja pinkki T-paita päälle. Tallille pääsin joskus  kymmenen aikaan.

Kun päästiin tallille, haettiin Siljan kanssa Stigu, yksi Mökön tallin 2v. shettisori laitumelta. Sitten vain poni käytävälle ja harjattiin ja pestiin se Siljan ja Stigun omistajan kanssa. Harjauksessa oli tosi nätisti, mutta vesi vähän pelotti poikaa. Kuivailtiin Stigu ja pakattiin kamat. Kun tavarat oli turvallisesti varustekopissa, Stigun ja Mökön omistaja lastasi ponin.

Kun päästiin paikan päälle,omistaja kävi ilmoittautumassa. Sitten omistaja vekslasi auton paikoilleen ja otti Stigun ulos kopista. Huomattiin samassa, että poni oli kääntynyt väärin päin trailerissa. Mitään ongelmatilannetta tästä ei onneksi ollut syntynyt, vaan kaikki oli ponilla OK. Harjailtiin vielä nopeasti ja omistaja laittoi suitset. Stigu hirnui ihan kauheasti, mutta se nyt kai on ymmärrettävää, kun ori on vieraassa paikassa ja ympärillä pörrää kauniita tammoja.;)

Kehässä Stigu kulki hienosti omistajansa esittämänä. Ensimmäisestä kehästä se pääsi jatkoon ja sijoittui lopulta kolmen kesken jaetulle neljännelle sijalle, ja sai punaisen ruusukkeen. Näyttelypaikalla oli myös heppatarvikekirppis, ja sieltä ostelin/sain paljon kaikkea. M.m. Ratsastushousut, pintelit, erilaisia suitsien osasia...

tässä oli ainakin kaksi turpista ja leukahihna...

pintelit

 Lisäksi ostin vielä pari juttua itselleni. Hevosjulisteista maksoin 50snt ja ratsastushousuista 3e. Kuvat alla:

Kolme heppajulistetta

ratsastushousut
Saatan saada lähipäivinä kuvia itse tapahtumasta kaveriltani, mutten vielä mene lupaamaan mitään...

Oliko joku muu paikalla? Oliko kiva postaus? Kommentoikaa reippaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!