maanantai 1. syyskuuta 2014

Maastoretki

Moikka!
Olin perjantaina tallilla. Sain ratsukseni Russ-risteytystamma Bessin. Harjasimme hevoset, ja varustimme ne. Kun kaikki olivat hevosineen (Ja poneineen) Tallipihalla lähtövalmiina, aloitimme maastolenkin.

 Opettajani meni edellä omalla hevosellaan, seuraavana kaverini meni omalla shetlanninponillaan, ja minä pidin perää Bessin kanssa. Menimme ensin käynnissä yhtä metsätietä sitten saavuttiin ruohottuneelle hiekkatielle, jolla nostimme ravin. Siitä vähän matkaa eteenpäin, poikkesimme reitiltä eräälle hiekkatielle, jolla keventelimme, ja aina sopivassa kohdassa laukkasimme. Kevenneltiin vielä vähän matkaa, ja sitten kierretiin vähän eri reittiä takaisin.

 Loppulenkki oli käyntiä (poneilla pairhaimmillaan 20m ravipätkin(ehkä muutama laukka salaa opettajalta:-D), kun ison hevosen perässä piti pysyä.) Meni tosi kivasti, edes Bessi ei pysähdellyt syömään koko aikaa:-)

Ikäväkyllä joudun (TAAS) sanomaan että kuvia ei ole, kun kukaan ei ehtinyt kuvata tallissa, ja koska lähtiessä ripsutti vettä, niin ei otettu kameraa maastoon...

-Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!