maanantai 1. syyskuuta 2014

kuulumiskertomus

Moikka! Nyt on tämä blogin päivittäminen vähän jäänyt, kun ensin lähdettiin lauantaiaamuna ajamaan ikaalisiin viikonlopuksi, enkä tietenkään älynnyt ottaa mitään postaamiseen sopivaa laitetta mukaan. Ikaallisista tultiin sitten sunnuntai iltana eli ei viikonloppuna siksi ehtinyt kovin postaamaan. Ikaalisten reissusta kerron nyt sen verran, että istuttiin yhden Elsan kanssa varmaan yhteensä 6 tuntia rannassa ja piirrettiin. Käytiin Elsan kanssa myös onkimassa, pyöräilemässä, pelattiin sulkapalloa ja muuta.

 En muuten olekaan vielä täällä blogissa kertonut, että keräilen kaikenmoisia pienoishevosia. minulla on yli kolmekymmentä Sleich hevosta, neljä Barbiehevosta, ja paljon kaikenkarvaisia muita poneja. tästä asiasta mainitsen nyt sen takia että sain Ikaallisista uuden barbie hevosen, joka on liinakonkirjava jolla on valkoisissa kohdissa ruskeita pilkkuja. (Mikäs väri tuo äskeinen on?X-D

tänään olen räpsinyt kuvia päivästäni, joten saattaa tulla kuva MyDay ja nyt olen sitten valinnut tämän postauksen komment(e)ista että teen kahdensadan kävijän kunniaksi (pitää kohta tehdä kolmensadan kunniaksi) lempivaatteiden esittelyn. Sitten vielä lopuksi tieto siitä, että aloitan huomenna uuden harrastuksen:kuvataidekoulun.

Heppoja ei ole perjantain jälkeen näkynyt, mutta varmaankin taas pian. ja KOMMENTOIKAA millainen tämä postaus oli.
allaolevat kuvat ovat keppihevosharrastukseni tiimoilta.

Bessi-keppari laiduntaa
Piparkakkutalo maistuu Saturnukselle

Eetu keppari piehtaroi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!