lauantai 6. helmikuuta 2016

Voihan poni!

Moi!

Tämänpäivän tallireissu sujui hyvin. Eli ensiksi lähdin hakemaan Mökön tarhasta. Talutin sen talliin harjaukseen, ja alettiin Siljan kanssa harjata sitä. Superharjauksen jälkeen laitettiin älyttömän söpö pinkki fleeceloimi selkään, pinkit suitset päähän, ja lähdettiin ulos taluttelemaan.

Tosiaan, otettiin samalla myös vähän yhteiskuvia. ulkona oli jo pimeä, mutta lumisateessa pienen salamavalon avustuksella kuvista tuli ainakin omasta mielestä ihan kivoja. Osassa kuvia laatu ei tosin päätä huimaa.Tänään ei tehtykään sitten muuta, vaan käytiin tallissa vaihtamassa loimi ja suitset pois. Sitten vain poni tarhaan. Mökökuvat c) Silja.










Kun oltiin saatu Mökö tarhaan, käytiin hakemassa Stigu käsittelyyn. Harjattiin ensin Stigua ja sitten Pokeria vähän aikaa.

Stigu ja poikamainen riimu=)

- Ansku

8 kommenttia:

  1. Höm höm... siis RÄNTÄSATEESSA joka näyttää kuvissa lumelta...

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi ja postaus! :-) Banneri tässä blogissa on tosi kiva ja ponit söpöjä! :-)

    Hartsujaemil.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kävin kurkistamassa sun blogiin kun luoeskelin vivekan blogia mihin oli linkannut sun blogin ja liityin lukiaksi :) Tosi kivan näköinen poni.

    saarajafreddy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana Mökö ja kivoja kuvia! Kiva että löysin blogisi, olen vuokrannut Mököä kaverini kanssa vuonna 2013 noin puoli vuotta ja olenkin miettinyt mitä sille kuuluu.:)❤️ Asuuko Mökö vielä Lohjalla ja ratsastatko sillä vai hoidatko vaan?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että kun maailma on pieni! Juu, kyllä se asuu. Ja en enää ratsasta kun olen liian pitkä, mutta ajan, hoidan ja maastakäsittelen. =)

      Poista

Kiitos jos kommentoit!