perjantai 22. tammikuuta 2016

Elmerillä

Terve!

Taas on aikaa tosi paljon viime kirjoituksesta, tekosyynä vaikka sitten koulukiireet. Mulle kuuluu hyvää ja kävin keskiviikkona uudella tallilla ekalla tunnilla. Mutta tänään kävin Elmerillä, ja kirjoitan siitä nyt teille tänne blogin puolelle.

Eli siis mentiin tallille joskus puolen viiden aikoihin, ja ruvettiin täyttämään heinäverkkoja. Kun heinät oli laitettu, otettiin Elmeri sisään ja alettiin harjailemaan. Elmerillä on ollut epäsopivasta satulasta johtuneita selkävaivoja, joten voitiin vaan kävellä kentällä ilman satulaa.

Kuvissa on puhelinlaatu ja ne on otettu pimeällä kenttävalojen varassa, eli laatu on mitä on.




Kun tultiin kentälle, taluttelin ensin hetken, ja räpsittiin pari huonoa kuvaa. Sitten nousin selkään ja komensin herran liikkeelle. Kävelin ensin muutaman kierroksen ihan piiitkillä ohjilla, ja otin sitten tuntumalle. Tuntumallakaan en vaatinut mitään erityistä, vaan tein ympyröitä ja katsoin että Elmeri asettui jotenkin suunnilleen.

Ratsastettiin yhteensä n. 30 min kentällä, ja vietiin heppa talliin laitettavaksi. Otettiin suitset pois, harjailtiin ja laitettiin villaloimi selkään. Sitten vain tarhaan ja heppa irti.




Kommenttia reippaasti! Ja anteeksi vielä noi kuvat, mutta on sekin tyhjää parempi. Kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!