perjantai 22. elokuuta 2014

Päivittelyä

Moikka pitkästä aikaa!
Nyt en ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoitella, kun koulut on alkanut ja ollut tämä elämä nyt muutenkin vähän hektistä.Eilen käytiin Siljan kanssa Mököilemässä, saatiin jonkun verran matskua johonkin videonpoikaseen, ja kuviakin, mutta ne ovat vielä kaverillani. laitan ne sitten joskus tähän postaukseen mutta asiaan: Käytiin eilen tallilla Siljan kanssa, ja hoisimme mökön ja kävimme ihan lyhyesti taluttamassa lähi hiekkatiellä. hoidettiin taas ja poni tarhaan. Ja ai niin, mököllä oli ihan pieni haava jalassa mutta hoidettiin se siljan kanssa ihan hyvään kuntoon. Kuvat tosiaan on kaverillani mutta lisään ne tähän heti kun saan.

Laitan tähän perään vielä alle viikko sitten tekemäni postauksen jota en kuitenkaan koskaan syystä tai toisesta julkaissut.

KAATOSADE JA VIIME HEPPAILUT:
Kun juuri viimepostauksessa valitin niistä piinaavista helteistä, niin nyt on sitten ollut kohta viikon hirveät sateet ja reilusti alle 20c´. Nytkin ulkona sade juuri taukosi ja +16 lämmintä. No olin toissapäivänä ratsastustunnilla oli ihan istuntatunti, käsiä yritettiin saada kohdilleen, jossain määrin onnistuikin, mutta paljon on vielä matkaa.Tunnilla mentiin kayntiä ravia ravipuomeja ja voltteja, ei paljon muuta, kuin kentän kiertämistä, (+ yllämainitut) koskä oli se niiden käsien asento ihan hakusessa, niin niihin sitten panostettiin.
Ja arvatkaa 2 kertaa onko kuvia, No ei tietenkään.

-Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!